zaterdag 16 december 2006

Surprisespel...

Gisteravond heb ik gegourmet en het surpirsespel gedaan met mijn vriendinnetjes van de Havo. Het was erg gezellig! Het was bij Yvonne en die woont net 3 weken samen in een super mooi appartement! We gingen dus eerst gourmetten en natuurlijk hadden we veels te veel eten. Volgens Marina leren we beter inkopen als we ouder worden...ik ben benieuwd... Daarna hebben we het surpisespel gedaan. We hadden allemaal best wel leuke kadootjes gekocht en dat voor 15 euro. Het is eigenlijk niet normaal hoe hard je aan het "vechten" bent voor een kadootje van 3 euro haha. Toen het briefje Einde Spel erin gestopt werd, werd het echt spannend. Elke keer als Marina een kado mocht kiezen bij iemand, ging zij elke kadootje evalueren.. Welke het mooist, welk het minst. Dat was erg grappig! Toen het kaartje einde spel viel, was niet iedereen even tevreden maar na een beetje geruil en liefdadigheid was toch iedereen weer blij! Hieronder een foto van ons met ons leukste kado.

2 Comments:

Patrice said...

Hé hoe grappig...jullie Nederlanders weten altijd wel iets nieuws en leuks te bedenken om van te genieten!! Dat missen wij hier wel een beetje.
Deurne in België, behoort toe aan Antwerpen en is helemaal niet mooi! Wij wonen nu reeds 9 jaar in Schoten...dit is een heel groen dorp en ook heel gezellig!!
Doeikes Patrice

Loes said...

Ha Evi,

Ik vond het ook super gezellig vrijdag! In ieder geval tot de 3de dan kunnen we weer onze rivaliteit laten zien!!

Ps je bent wel erg scherp met het geupdate houden van je pagina!!!


Groetjes