vrijdag 22 december 2006

Verwendagje...

Vandaag heb ik eerst een beetje uitgeslapen. Toen ben ik naar de kapper geweest. Daar heb ik nooit geen hekel aan. Ik ga naar de Kinki Kapper in Helmond. Ik word daar altijd geknipt door Kim. Helaas vertelde zij vandaag dat ze weg gaat. Hier baal ik wel van want ik was eigenlijk wel erg blij met haar. Daarna ben ik naar de schoonheidsspecialist geweest, samen met Charlene. Wij gaan naar Schoone Kunsten in Nijmegen. Dat is van mijn tante, vandaar... Dat is ook altijd erguhh gezellig!! Tussen de behandeling wordt er ook altijd veel geklept en gebabbeld! Het epileren en het uitdrukken van " oneffenheden" doet altijd wel een beetje pijn dus het is niet alleen maar genieten helaas.We sluiten altijd af met een maskertje....

Hierna zijn Charlene en ik nog wat gaan eten bij de Mexiaan in Nijmegen. Dit was ook erg gezellig! Al met al een lekker verwendagje dus!

1 Comment:

Anoniem said...

Zo, dat was een lekker dagje voor jullie!Ook een gave foto van Charlene en jou!Goeie reclame voor Yvonne En vandaag weer gezellig aan de slag, ben benieuwd wat voor een moois jullie weer gaan maken. Veel plezier! doei, mama.