zondag 14 januari 2007

"onze" nieuwe kampioen Stephan!

In het cafe waar wij altijd komen wordt volop gedart. Het Pandje heeft maar liefs 8 teams en dat is voor Deurne behoorlijk wat. Vandaag waren de clubkampioenschappen. Patrick lag er helaas al vrij snel uit maar Stephan ("menneke" van Charlene) ging erg goed en jaja...hij heeft gewonnen! Hier een foto van onze trotse kampioen: Hij had zeker geen makkelijke loting en hij heeft het hartstikke verdiend! Stephan...nogmaals van harte! Ik ben trots op je!!!
Daarna hebben we de Lakeside finale gekeken. Het leek een makkie te worden voor Martin Adams, hij kwam 6-0 voor. Nixon kwam echter sterk terug tot 6-6 (dat is heel knap!). Maar Adams ging er toch nog met de winst vandoor, hij won met 7-6.

3 Comments:

xiangjikan said...

I have seen your blog and I found a lot of interesting Content... So good image and some good art... I invite you to see mine at here

Anoniem said...

Onze kampioen, mooie foto overigens! Ik had maandag een beetje een kater....Maar ik had van Jac gewonnen met darten, dus here i come voor volgend jaar. Dan is die mooie beker voor mij!

Anoniem said...

opes weer naam vergeten. Gr Miranda