zondag 22 juli 2007

Amsterdam

Dit weekend ben ik met de "Havo-meiden" naar Amsterdam geweest. Gemiddeld een keer per maand spreken we met z'n vijven af om bij te kletsen en spelletjes te doen. Aangezien Loes sinds kort haar eigen huisje heeft in A'dam vonden we het wel leuk om daar af te spreken en een nachtje te blijven. Loes had zelf appeltaart gemaakt. Hij was erg lekker!

Na de taart zijn we over de markt gelopen om lekkere dingetjes te kopen voor de rest van de dag.Toen Yvonne, Marina en Loes nog even naar binnen gingen bij de AH voor de rest vd boodschappen lazen Nicola en ik op een bankje een gratis gekregen krant.
's Middag hebben we lekker in de tuin gezeten met hapjes, drankjes en spelletjes. Het weer zat gelukkig erg mee! Check Loes haar nieuwe borrelglaasjes, zijn ze niet leuk?! 's Avonds zijn we binnen verder gegaan met eten,drinken, spelletjes doen en kletsen. We waren vergeten bij aankomst de luchtbedden op te pompen dus dat moesten we 's nachts nog doen. Helaas was dat iets meer werk als we dachten :) Vanochtend zijn we op ons gemak opgestaan en hebben we met zn allen een lekker ontbijtje weggewerkt. Daarna gingen we weer op weg naar het brabantse land. Het was al met al erg gezellig!!

7 Comments:

Agitte huberts said...

ziet er gezellie uit en wat een leuk glaasjes waar heeft ze die vandaan?

Anietje said...

Jullie hebben weer een gezellig weekendje achter de rug.
En met het weer hebben jullie het helemaal getroffen zeg.
Leuke foto's......

Julie said...

Die pastei! De pastei kijkt zo heerlijk!

Linde said...

leuk dat het zo gezellig was! enne leuke laatste foto ( zie mijn site haha!!)

Annes Art said...

Ziet erinderdaag héél gezellig uit!!

Nancy Dooren said...

Ziet er erg gezelli uit!!! Leuke foto´s!!! Vooral die laatste vindt ik erg leuk!!!

Mieke said...

Ziet er heel gezellig uit Evi!!