zaterdag 14 juni 2008

TOP avond met Bon Jovi én NL-11tal !!!!

Wat een week! Wie had er van te voren nou durven dromen dat Nederland na 2 wedstrijden tegen Italie en Frankrijk al door zou zijn naar de kwartfinale??!! Nou, ik niet! En wat een geluk heb ik!! Eerst een super gave wedstrijd in Bern en gister een super gave wedstrijd in de Amsterdam Arena! We hadden kaartjes voor Bon Jovi en toevallig viel dit samen met NL-Frankrijk. Gelukkig had Bon Jovi zn programma aangepast en konden we de wedstrijd én het concert zien. Hoe gaaf was dat??!!! Heel de Arena was oranje en bij elke doelpunt was het natuurlijk een groot feest! Toen de wedstrijd was afgelopen gingen meteen de lampen uit en binnen een paar seconde stond Bon Jovi op het podium...in een oranje t-shirt! Het feest ging meteen volop door! En we hebben geen minuut minder concert gehad dan normaal. Om 1 uur was het pas afgelopen en gingen we moe maar weer erguhhh voldaan naar huis. Het was echt GEWELDIG!!!! Avond van mijn leven!!!
Hier weer wat foto's...Tijdens het wachten ging het heel hard regenen. Gelukkig vonden wij een stuk plastic en konden we daar onder schuilen. Heel slim vonden wij!!Linde in een gekke bui! Hi!

Patrick was, samen met een vriend, ook mee geweest. Niet zozeer omdat hij Bon Jovi graag wilde zien maar omdat we een deal hadden gemaakt; ik mee naar Dreamtheater en hij mee naar Bon Jovi. Maar die had nu natuurlijk ook een geweldige avond in zo'n groot stadium met het voetballen én zo'n uitslag!Danielle was er ook! Na wat sms-en hadden we elkaar gevonden.Hier werd er gescoord en was het natuurlijk feest!Ik had echt de tijd van mij leven!!! Kun je het zien *lol* ???
En nog een foto van Bon Jovi. Niet heel duidelijk maar ze staan erop!

5 Comments:

mama said...

Voor jou dé favorieten achter elkaar op één avond én met zo'n uitslag. Hier had je in je stoutste dromen niet op durven hopen! Het ziet er op de foto's ook weer errugggg gezellig uit!x

Klaartje said...

Woohoo! Wat een gave wedstrijd weer! jij hebt echt mazzel dat je twee keer op zo'n leuke plek bent om de wedstrijd te bekijken! :) Heb je dinsdag ook weer iets leuks? het brengt geluk, haha!

saffiertje said...

Nou, ziet erin ieder geval uit of je genoten hebt!!! Nu ze nog verwerken, ben benieuwd!!!

Mandy said...

Zooo dat moet één knalavond zijn geweest!! Bon Jovi zal ook blij geweest zijn met zo'n uitslag, want een betere opwarming van het publiek is niet denkbaar hahahaha

D@nielle said...

het was leuk !!! Ik heb zo genoten van het concert !!