vrijdag 18 juli 2008

Effe kletsen...

Hoihoi, ben ik weer. Na 6 dagen achter elkaar gepost te hebben (record voor mij?? *lol*), is het nu even stil geweest want ik had niets te laten zien en eigenlijk ook niets te vertellen. Ik heb de afgelopen avonden namelijk niets anders gedaan dan gehangen, geslapen en tv gekeken. En dat was fijn!! Ik voel me ook weer wat beter (ik was zooo moe). Dat ik gister weer op controle ben geweest in A'dam en alles goed was (jippie!) zal daar ook wel mee te maken hebben *lol*.
Vanavond ben ik dus weer aan de scrap gegaan. Ik heb een LO gemaakt maar deze kan ik nog niet laten zien. Sowieso omdat hij nog niet helemaal af is maar ook omdat hij voor de schets is die de 28e op ons MLS-blog zal verschijnen. Ik heb dit keer de schets weer mogen maken en ben daarna ook maar meteen met een LO aan de gang gegaan. Maar die zien jullie dus pas de 28e...:).
Ik was net even door mijn foto's aan het neuzen en deze foto wilde ik toch even met jullie delen. De meesten van jullie zullen niets aparts aan deze foto zien maar de mensen die mij echt goed kennen denk ik wel...Evi met een kat??? Vroeger rende ik dus nog niet hard weg als ik er een zag *lol*....én ik hou hem zelfs vast...Wow!! Maar goed dat het vastligt, anders zou niemand het geloven :). Jullie snappen het al....ik ben (inmiddels) ontzettend bang voor katten!!!! Hi!Morgen met Charlene naar mijn tante, onze schoonheidsspecialiste, en 's avonds komen vrienden van ons kaarten...heb er zin in! En dan zondag lekker niets...ook fijn! Fijn weekend allemaal!!

2 Comments:

Anita said...

Jippie!!!!!!!! Fijn dat alles goed is!!!
Ik heb vandeweek ook niet echt veel gedaan als gehangen en geslapen. Was een beetje grieperig (wat ik eigenlijk nooooooiiiiiiiit ben). Heb nu alleen nog last van mijn stem. Het lijkt wel of ik een avond flink heb doorgezakt, of flink heb lopen zingen, zoiets zo'n geluid komt eruit hihi.
Maar dat gaat ook wel weer over.
Fijn weekend.............

D@nielle said...

hmmm vandaar dat de katten bij mij jou zo leuk vinden hihi.