zaterdag 13 september 2008

MLS-nieuws

Een keer in de 2 maanden komen wij met het designteam van MLS bij elkaar om weer even lekker bij te kletsen, te lunchen en natuurlijk te scrappen. Zo ook vandaag maar dit keer hebben we alleen het laatste,scrappen, eventjes vervangen door...brainstormen. We willen proberen ons blog (met onze dares e.d.) voor jullie, en ook een beetje voor onszelf *lol*, nog leuker te maken! Daarom zullen er binnenkort een aantal (kleine) dingetjes gaan veranderen. Hou ons blog dus in de gaten!!
Volgende week zondag (21 september) gaat Danielle een grote uitverkoop houden. Woon je dus in de buurt van Hoofddorp en heb je tijd en/of zin, of ben je zo'n koopjesgek dat je er wel een dagje voor over hebt...kom dan naar de winkel en sla je slag!
Hebben jullie trouwens de nieuwe Scrap! al gezien? De 5 genomineerden voor de ScrapAwards 2008 zijn bekend gemaakt. En raadt eens....een van ons,Marianne Hope, is genomineerd!! Wie weet mag zij zich binnenkort "Scrapper van het jaar"noemen. Goed hè! Marianne, proficiat!! Ik ga op je stemmen! Willen jullie ook een stem uitbrengen, klik dan hier (als hij het inmiddels doet?).

2 Comments:

Design Team Memory Lane Scrapbooking said...

balen dat we dat stemmen nog niet kunnen doen zeg .... En we hebben inmiddels ook een hyves :) http://memorylanescrapbook.hyves.nl/ ja we zijn overal LOL.

Marianne Hope said...

Bedankt voor je aanmoediging!! Heb het pas nu gezien. En de LO van de SIS crop is erg leuk geworden!