zaterdag 3 oktober 2009

Florida: Dag 4 (deel 2)

Dag 4, DE dag van het dolfijnzwemmen! Het was allemaal te doen bij Discovery Cove, een geweldig mooi park (lees: paradijs!), vlakbij Seaworld. Wil je hierheen, dan moet je echt een paar maanden vantevoren reserveren. Gelukkig hadden wij dat gedaan :). Om half een stond voor ons het dolfijnzwemmen gepland. In de ochtend hebben we daarom eerst van het park genoten. We hebben gesnorkeld, gezwommen en geluierd. Wat een mooie vissen allemaal! Om half een was het dan zover! Na een uitleg, een filmpje en wat papierwerk, mochten we het bad in. We zijn ongeveer een half uur met dolfijn "Rose" in het water geweest. Het was geweldig!!! Erg bijzonder om een keer gedaan te hebben! We hebben alles op dvd dus dat is wel leuk, kunnen we het later nog eens terugkijken :). Na het dolfijnzwemmen zijn we lekker wat gaan eten (all-inclusive) en konden we gezellig wat bijkletsen over onze geweldige ervaring!'s Avonds zijn we naar Downtown Disney geweest. Daar hebben we eerst wat gegeten bij Planet Hollywood. Dat was erg leuk én lekker!!! Daarna zijn we door Westside en Pleasure Island gelopen en hebben we wat gedronken bij een Irisch Pub. Op zich is het leuk hier eens geweest te zijn, zeker omdat Planet Hollywood erg leuk was, maar het was tevens een bevestiging voor ons dat het goed is dat we niet naar Walt Disney (het park) zijn gegaan. Het is allemaal wel heel erg toeristisch én natuurlijk bomvol kinderen. Hi....niet ons ding :). Maar ach, ook dit hebben we dan toch maar weer even gezien *lol*.

Nog even iets heel anders :)... Gister hebben we met ons damesdartteam onze allereerste thuiswedstrijd gespeeld....en we hebben GEWONNEN!!! Yeah! De eerste 3 uitwedstrijden hadden we allemaal verloren, vandaar onze blijschap *lol*. Helaas was dit een bekerwedstrijd dus hebben we aan de overwinning niet zoveel (de volgende ronde liggen we er wrs alsnog uit haha) maar voor ons zelfvertrouwen is het erg goed :). En het is gewoon leuk een keertje te winnen, zeker een thuiswestrijd met een hoop "fans". Het was een erg leuke avond!!!

2 Comments:

Annes Art said...

Leuk Evi om jullie ervaringen in Amerika te lezen!!

Viv said...

proficiat met het winnen van de thuiswedstrijd!

Wat zien jullie foto`s er goed uit zeg, ik zou er niet aan gedacht hebben om het zwemmen met dolfijnen maanden van te voren te hebben gereserveerd.
Maar goed dat jullie dat wisten :)

Nog een fijne zondag!