maandag 5 oktober 2009

Florida: Dag 6

Na een ontbijtje zijn we rond half 9, vanuit Tampa, vertrokken naar Miami. Op de heenreis, richting Orlando, zijn we via de oostkust gereden. Daarom kozen we ervoor om via de westkust terug te rijden, langs de Golf van Mexico. Veel hebben we hier uiteindelijk niet van gezien maar het was mij wel meteen duidelijk...dit is ook een heel mooi gedeelte van Florida! We zijn dwars door Clearwater gereden en over de "Sunshine Skyway Bridge". We hebben een kleine tussenstop gemaakt bij de Subway, waar ik de enige vieze wc van heel de vakantie heb gezien :). Maar geloof me, die was dan ook wel meteen héél erg vies *lol*.Van Naples naar Miami zijn we via de US 41 gereden (Tamiami Trail), dit is de weg door/langs de Everglades. Erg mooi om te rijden!!!
Totaal deze dag hebben we 335,7 mile gereden.Eenmaal bij ons hotel, het Kent-hotel, schrokken we wel even toen we onze kamer zagen....deze was HELEMAAL paars. Pff, dat komt na een paar uur wel op je af *lol*! Ook het bed en de airco waren niet ideaal dus voor ons was dit toch wel het minste hotel waar we geweest zijn. Maar het was te doen hoor, op zich verder prima voor 2 nachten. We zaten natuurlijk wel middenin Miami Beach, om de hoek van de Ocean Drive, dus dat was ook anders dan onze vorige hotels :).

We zijn meteen de Ocean Drive gaan verkennen. We hebben uiteindelijk op het terras gegeten bij Tequilas Chicas. De nacho's op de foto waren mijn VOORgerecht!! En serieus, op de foto lijkt de schaal nog klein!:) Jemig, daarna kwam er ook nog een giga cheeseburger voor mij!!! Ja, effe vergeten met bestellen dat ik in Amerika was *lol*. Het was lekker hoor!!!'s Avonds zijn we op stap geweest bij Mango's Tropical Cafe. Hier kwamen we voorbij gelopen en de muziek klonk ons best wel aardig. Het zag er gezellig uit en wij dus naar binnen. Het was al best wel druk en vooraan aan de bar zagen we nog 2 vrije krukken. Wat een geluk dachten wij :). Na een paar minuten bleek waarom deze 2 krukken nog vrij waren... Op de bar, ongeveer precies op die plek *lol*, werden optredens weggegeven door dames en heren met niet zoveel kleren aan. Haha!!! Hebben wij weer :). Maar oh, het was zo leuk!!! Het was echt een gezellige bar en de optredens waren gewoon erg leuk en lachwekkend (geen serieuze, vulgaire dingen of zo). We hebben echt een super leuke avond gehad!!! Toen we weggingen mochten we nog even op de foto....valt het jullie ook op dat 2 bepaalde "onderdelen" van die vrouw zowat groter zijn dan mijn gehele hoofd *lol**lol*lol*. Ja, ik denk dat Patrick ook wel een leuke avond heeft gehad!:) Oh, en een jongen deed trouwens tijdens een optreden Michael Jackson na....GEWELDIG!!! En de zanger van het bandje (echt zo'n Jamaicaan) was ook zo gek als een deur!!! De 2 voetjes op de laatste foto zijn dan ook van hem :)

2 Comments:

Viv said...

Hihi, wat een grappige foto`s heb je geplaatst!!
En dan dat eten, hoe krijgen die Amerikanen dat toch allemaal naar binnen ;)

Leuk om te lezen wat jullie allemaal hebben meegemaakt!

linda loe said...

Leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt wat geweldig allemaal.
Ik dacht ga weer een kijken wat voor kleur haar je hebt ;-)
Veel plezier nog groetjes Linda