zondag 6 december 2009

Surprise

Gisteravond hebben wij surprise gedaan met vrienden. Wat was het leuk!!! Het was de 1e keer dat wij dit samen deden dus we waren allemaal erg benieuwd naar de knutselkwaliteiten van elkaar. Wow, en wat heeft iedereen zn best gedaan zeg! Zo leuk! We waren helemaal verbaasd *lol*. Ook de kadootjes en gedichten waren erg leuk!

Ik had Jac, een vriend van mij die helemaal weg is van PSV maar echt helemaal NIET kan koken. Ik heb voor hem dan ook een kookboek gemaakt, maar om hem een beetje tegemoet te komen, een kookboek van PSV. Ik had 5 spelers van PSV uitgekozen, ieder uit een ander land en vervolgens heb ik een pagina gemaakt van deze speler met een recept uit dat specifieke land. De pagina's van het boekje bestaan uit enveloppen en in de envelop zit het recept.
Toen ik dit kookboek klaar had, kwam ik erachter dat mijn kadootjes hier natuurlijk helemaal niet in zouden passen. Duh! *lol* Ik heb toen aan mijn surprise een andere wending gegeven. Ik heb een doos gemaakt voor een romantisch diner voor 2 en in mijn gedicht heb ik de opdracht gegeven een diner te maken. In de doos heb ik vervolgens allemaal kadootjes gestopt om hem te helpen. Allereerst natuurlijk het PSV-kookboek! Verder wat muziek voor tijdens het koken en eten (een cd), een aansteker en dinerkaarsen voor wat romantiek, vuurwerk-sterretjes (voor als de vonken er niet vanzelf afvliegen), een poncho ter bescherming (een keukenschort biedt wrs niet genoeg veiligheid *lol*), een stok speelkaarten (om na het eten een spelletje te spelen) en als laatste macaroni in de vorm van een geslachtsdeel (als eventuele hint voor een ander spelletje na het eten *lol*.....). Deze kado's (en het niet kunnen koken en zijn passie voor PSV) had ik allemaal verwerkt in mijn gedicht. Ik was er zelf wel trots op *lol*. Tja, dat knutselen, dat lukt bij mij wel maar dichten en leuke kadoos kopen voor een man...dat was voor mij toch ook wel een uitdaging! Uiteindelijk was het een leuk geheel geworden!

Patrick was ook heel enthousiast gaan knutselen maar helaas was het bij hem niet helemaal goed gegaan. Ik heb hem dan ook een beetje geholpen met een nieuwe surprise. Hij had Koen, een vriend van ons die ook erg houdt van kaarten. We hebben voor hem een stok kaarten gemaakt, of ja, het doosje dan. Speciaal van Heineken omdat hij ook van een pilsje houdt :).
Patrick en ik hadden ook allebei een hele leuke surprise gehad! Patrick had, van Jac, een tv gekregen voor in zijn vrachtwagen. De kadootjes zaten hier allemaal in dus dat was aan de slag met een schroevendraaier.
Miranda had voor mij een bad gemaakt (want die wil ik heel graag eentje!!). Ze had een kattenbak omgetoverd tot een bad, met kraantje en al. Vervolgens had ze hier water in gedaan met allemaal gel-achtige blokjes. Ik mocht dus kliederen!!! En om het helemaal af te maken, zaten er ook nog waxinelichtjes in en een barbiepop die lekker lag te badderen. Super leuk!!!!

Natuurlijk hadden we van te voren eerst gegourmet. Dat hoort er toch bij hè!We hebben een super leuke en geslaagde avond gehad! Iedereen bedankt voor de gezelligheid én de leuke suprises natuurlijk!!! Volgend jaar weer?! *lol*

3 Comments:

Viv said...

Wat gezellig zo`n surprise, je kunt wel zien dat jullie het super leuk hebben gehad!

Je PSV kookboek is super gaaf en origineel gemaakt, petje af!!!

Groetjes vivian

Anita said...

Superrrrrleuk dat kookboek. Nou niet alleen trouwens het kookboek, iedereen heeft heel goed zijn best gedaan. Wat gaaf dat ze er zo'n werk van gemaakt hebben. Owww kreeg ik mijn mannen maar eens zover.......ik blijf nog effe dromen......

mama said...

Wat ziet het er allemaal supergaaf uit, maar jou kookboek en alles er omheen is wel het toppunt!!!!