maandag 19 december 2011

Honeymoon

Een paar dagen na ons trouwen zijn wij op honeymoon gegaan. Heerlijk even weg! De eerste paar dagen waren we echt gebroken van de reis en al het feesten rondom ons huwelijk. Ook heb ik waarschijnlijk toen iets verkeerd gegeten want ik werd ziek. Een paar dagen heb ik amper gegeten en een dag heb ik heel de dag in bed en op de wc doorgebracht. Gelukkig was dat net de dag vol regen dus dat kwam dan weer goed uit :). Maar daarna hebben we de schade ingehaald en nog een paar heerlijke dagen gehad met leuke excursies en lekker eten. Hier een paar foto's:

We waren in....Mexico! Lekker eten bij een echte mexicaan.
Natuurlijk ook lekker wat dagen aan het zwembad doorgebracht.
We zijn op stap geweest naar Coco Bongo, een discotheek vol show en party!
Patrick & me
Een dagje Cancun met een bezoekje aan het Hard Rock Cafe.
Een dagje met een speedboattour en quadtour. Beiden erg gaaf...en snel!! :) Deze dag hebben we ook in een mangrove gezwommen.
Een dagje Ek Balam, een oude Maya-stad waar je de tempels nog mag beklimmen.
Deze tempel heeft Patrick beklommen....ik maar 10 treden. Toen was ik al moe en een spierpijn dat ik heb gehad daarvan...serieus!! :)
Deze dag hebben we ook gezwommen in deze cenote. Heerlijk!!!!!
En zijn we nog naar Crococun geweest, een kleine interactieve dierentuin.
<> 
De laatste 2 dagen zijn we bij de Japanner wezen eten. Lekker!! Oh!! Het toetje met een lepel maar de rest met stokjes hoor :)
<> 
Onze laatste activiteit was Xplor. Een soort van pretpark waar je onder andere kon zwemmen in grotten...en met een jeepje op pad.
Patrick heeft daar ook de ziplines gedaan, meerdere kabelbanen zeg maar en dan heel hoog. Tussendoor ook een glijbaan af.
Op het vliegveld van Cancun zijn we nog snel even wezen eten bij T.G.I.F, ons favoriete "restaurant" ontdekt in Amerika.

0 Comments: